Eva Ortiz (PP) denúncia que els germans Puig i els seus socis "segueixen a la caça de contractes públics de manera impune"

Guardar

eva ortiz
eva ortiz

La portaveu adjunta del Grup Popular en Les Corts, Eva Ortiz, ha criticat hui que Francis Puig, germà del President de la Generalitat, i els seus socis "segueixen a la caça de contractes públics de manera impune".

"Puig i els Adell Bover han ignorat la sanció a la qual s'enfronten, i que es coneixerà aquest mateix mes, i han tornat a presentar-se al mateix concurs de Á Punt pel qual els van acusar de pactar preus", ha manifestat la portaveu. Així, Eva Ortiz ha recordat que Francis Puig va haver de retirar-se del concurs fa dos anys després que Á Punt alertara d'un pacte de preus entre Comunicacions dels Ports, Kriol Produccions i Canal Maestrat. "Ara han tornat a presentar-se a l'oferta per a prestar imatges a les comarques dels Ports, Baix Maestrat i Alt Maestrat. Sembla que se senten secundats i tenen carta blanca per a optar a contractes i subvencions públiques, malgrat que la justícia està investigant diferents branques per les ajudes ja rebudes".

"El germà del President i els Adell Bover repeteixen una vegada i una altra com a parella de ball en diferents ofertes i se senten apoderats malgrat les investigacions", ha assenyalat Eva Ortiz. Així, ha indicat que Puig "ha quedat fora en la primera fase del procés per un error en la tramitació dels documents a presentar i el segon ha quedat com a única oferta viva malgrat que és objectiu que es queda molt lluny dels requisits a complir".

Sobre aquest tema, Eva Ortiz ha sol·licitat a Á Punt que reconsidere "declarar desert el concurs, en mancar TVCS Retransmissions de la qualitat i les garanties suficients per a desenvolupar el treball". "Ha quedat com a única oferta per l'exclusió de les altres dues empreses, però és evident la falta de concreció del seu projecte. Ni tan sols ha obtingut la meitat dels punts de la fase, per la qual cosa és evident que està a anys llum de poder fer un bon treball".

La portaveu adjunta ha assenyalat, finalment, que continuarà demanant "tota la documentació necessària sobre les ajudes públiques a Francis Puig" i ha manifestat que "cada dia que passa les explicacions es fan més necessàries i més complexes per al President i per als seus consellers".

Destacats