Estañ (Podem) confia a "revalidar els ajuntaments que es van aconseguir" i lamenta la baixa participació

Guardar

estañ_bases
estañ_bases

El secretari general de Podem, Antonio Estañ, s'ha mostrat confiat a "revalidar els ajuntaments que es van aconseguir" en els comicis de 2015 i ha destacat que, en aquesta ocasió, ho farien amb la marca de Podemos. Al mateix temps, ha lamentat la baixa participació en les eleccions, la qual cosa considera "una mala notícia".

Així s'ha pronunciat el secretari general de Podem en declaracions als mitjans de comunicació, moments després d'arribar a l'Estatge, la seu del partit a València, des d'on alguns militants i candidats de Unides Podem viuran la nit electoral.

Estañ ha destacat que afronten la nit "amb molta il·lusió" i ha apuntat que pensen a "revalidar els ajuntaments que es van aconseguir, ara a més amb la marca de Podemos", després d'una campanya en la qual ha assenyalat que ha col·laborat "tothom" i ha lloat que els militants de la formació "s'han tirat a l'esquena dues campanyes seguides".

Així mateix, ha lamentat la baixa participació, ja que en les eleccions municipals en la Comunitat Valenciana s'ha situat, a les 19.46 hores, en un 51,18 per cent, la qual cosa suposa 22,51 punts per davall dels passats comicis autonòmics i generals del 28A. En aquest sentit, ha puntualitzat que és "una mala notícia sempre per a tots els que ens considerem demòcrates".

Respecte als sondejos publicats _una enquesta de SyM Consulting per a 'El Periódico d'Ací' deixa a Unides Podem com a última força política, que superaria per poc la barrera del cinc per cent amb un 5,53% i dos regidors_, Estañ s'ha mostrat partidari d'"esperar que avance l'escrutini" perquè en aquests moments "és més difícil extraure conclusions".

"De moment esperarem i, a partir d'ací, farem valoracions. Coneixerem els resultats en breus instants, crec que no té molt sentit fer valoracions prèvies", ha resolt.

Destacats