Espinosa assegura que les idees de "sentit comú" de Vox representen a més espanyols

Planteja recuperar el Pla Hidrològic Nacional i llevar “les traves” per a afavorir el turisme

Guardar

vox_alicante
vox_alicante

El sotssecretari de Relacions Internacionals de Vox, Iván Espinosa dels Esquivadors, ha destacat aquest dilluns a Alacant que són "molt optimistes" a augmentar la seua representació després de les pròximes eleccions perquè "les idees de sentit comú" que defensen "cada vegada representen a més milions d'espanyols" enfront dels altres polítics que "estan més preocupats a buscar fórmules per a dividir-nos".

Espinosa dels Esquivadors, en una visita a Alacant, ha destacat sobre aquest tema que tenen "una enorme esperança" i estan "molt confiats" a augmentar els diputats actuals perquè Vox defensa "les preocupacions de sentit comú que ocupen la ment i el cor de molts espanyols" i que estan "molt allunyades d'altres polítics que estan més preocupats a buscar fórmules per a dividir-nos i en què va passar fa 80 anys en lloc de buscar cap a on anem els pròxims 80 anys units, que és com sempre Espanya sempre ha eixit cap avant".

En aqueix sentit, davant el creixement que els atorguen les últimes enquestes, ha apuntat que "mai" s'han "fiat molt" d'aquests pronòstics, "ni quan donaven mals resultats ni ara que són bons". Però ha insistit que són "molt optimistes" i tenen "molta confiança" en els resultats que obtindran en el 10 de novembre perquè "cada vegada hi ha més espanyols que estan desitjant donar suport i sentir-se representats per idees normals i de sentit comú que hui exemplifiquen en Vox".

No obstant això, ha insistit que el que sí que tenen és "una molt bona connexió amb la gent del carrer que s'acosta als nostres actes" i que en totes les províncies veuen que "més enllà de preocupacions d'àmbit local que són normals, el que hi ha és un major consens en el sentit comú".

Així, ha apuntat que Vox parla "dels problemes d'atur, de la seguretat a les ciutats, de la falta d'oportunitats en el camp i de la cada vegada menor llibertat perquè pensem i opinem el que vulguem, poder tindre famílies, o que els joves tinguen la seua primera ocupació i en condicions laborals dignes".

De fet, ha apuntat que és "excepcional que un partit puga tindre quatre actes simultanis com divendres passat, amb mítings de Santiago Abascal, Rocío Monasterio, Javier Ortega i d'ell, en"quatre llocs diferents d'Espanya" i en els quals "sense que ens posem massa d'acord diguem les mateixes coses" perquè són "de sentit comú".

AUGMENTAR LA PRESÈNCIA EN LA COMUNITAT VALENCIANA

Espinosa dels Esquivadors ha mostrat la seua satisfacció pel treball exercit pel diputat en el Congrés per Alacant, el general retirat Manuel Mestre, i de "la labor immensa" que estan exercint els deu diputats autonòmics, per la qual cosa ha insistit que augmentaran els diputats tant a la província com en la Comunitat.

En concret, s'ha referit a algunes de les qüestions que afecta la província com la falta d'aigua i sobre aquest tema s'ha mostrat partidari de "recuperar" un Pla Hidrològic Nacional (PHN) perquè "l'aigua no és propietat d'una sola província, sinó que és un bé escàs que ha de ser repartit a Espanya segons les necessitats".

A més, ha ressaltat que Alacant "pot donar enormes lliçons" a la resta d'Espanya en turisme, que és "una indústria molt important per a Espanya", però que es veu "acoquinada per una regulació excessiva, i uns impostos i traves cada vegada majors".

Per contra, ha defensat "deixar més espai a la societat civil, que són els que són capaces de crear ocupació i riquesa, i menys protagonismes als Governs, que només entorpir el creixement del sector privat".

Arxivat a:

Destacats