Especial 26M de València Extra: les Eleccions Municipals minut a minut

Et proposem seguir amb nosaltres els resultats de les eleccions municipals i europees, amb informació de tots els pobles de la Comunitat Valenciana

Guardar

Especial Elecciones 26M - Web
Especial Elecciones 26M - Web

Queden hores perquè els col·legis electorals òbriguen les seues portes i els valencians, de nou, voten. Demà comença una jornada amb una gran diferenciació en la Comunitat Valenciana: interfereix el resultat de les Generals, com en tota Espanya, però també els resultats de les Eleccions Autonòmiques.

Des de València extra t'oferim, com vam fer amb les passades eleccions del 28A, seguir amb nosaltres el minut a minut de la jornada electoral. Et proposem diferents vies de comunicació i suports per què pugues seguir, des d'on siga i com siga, els resultats.

Capitals o pobles; a València Extra podràs consultar el resultat de tots els municipis de la Comunitat Valenciana, des de Requena fins a Utiel o Vila Joiosa. Durant diumenge que ve podràs seguir des de la mateixa portada l'avanç dels resultats la capital de la Comunitat, però també disposaràs d'enllaços per a consultar els altres municipis de la província de València, igual que Alacant i Castelló.

Des d'un ordinador, tablet o telèfon mòbil, podràs consultar la informació més rellevant del 26M, una jornada que, sens dubte, afectarà la futura configuració de la Generalitat Valenciana i fins i tot del Govern d'Espanya. A més informarem, com a marca l'actualitat, sobre el resultat de les Eleccions Europees i les futures configuracions de les Diputacions Provincials.

També estarem actius, oferint informació actualitzada sobre els principals municipis de l'Horta de València, en twitter. A través del nostre compte, sota l'etiqueta #VLCextra26M, trobaràs tota la informació sobre la jornada electoral a més de les campanyes electorals. Des que les dades de l'escrutini superen el 0% inicial, actualitzarem amb l'última informació disponible.

Destacats