Errejón qualifica de "miserables" a aquells que "van difamar i van assenyalar" a Oltra: "A poc a poc es fa justícia"

El líder de Més País ha valorat l'informe policial del Cas Oltra que certifica que l'exvicepresidenta Mónica Oltra no coneixia ni havia esborrat cap correu previ a la investigació sobre la seua exmarit.

Guardar

Íñigo Errejón, líder de Más País.
Íñigo Errejón, líder de Más País.

El líder de Més País, Íñigo Errejón, ha qualificat aquest dimarts de "miserables" a aquells que "van difamar i van assenyalar" a l'exvicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, en el cas de la menor tutelada víctima d'abusos sexuals pel seu exmarit i ha defensat que "a poc a poc" es fa justícia amb l'exdirigent de Compromís.

"Tots els miserables que van difamar i van assenyalar a Mónica Oltra no demanaran perdó. Però a poc a poc es fa justícia. Gràcies per la valentia i per no rendir-te", ha assenyalat Errejón en un missatge en Twitter, recollit per Europa Press.

En la mateixa línia s'ha pronunciat la candidata de Més Madrid a l'Ajuntament de la capital, Rita Maestre, qui ha lamentat que "ningú demanarà perdó per embrutar la imatge de Mónica Oltra i llançar odi sobre ella". "A poc a poc la veritat va eixint a la llum. Gràcies Mónica pel teu compromís i valentia", ha agraït.

El Grup Tècnic Operatiu de la Brigada Provincial de Policia Judicial de València ha constatat que els correus entre membres del gabinet de l'exvicepresidenta de la Generalitat sobre el cas d'una menor tutelada víctima d'abusos d'un educador van començar el 8 d'agost de 2017, mes en el qual l'exconsellera d'Igualtat va declarar que va conéixer la citació judicial a la seua exmarit per aquests fets, de la qual ella va saber el dia 4.

Així es desprén de l'informe realitzat per la Policia sobre els correus creuats entre els dies 4 i 20 d'agost de 2017 entre els membres del Gabinet d'Oltra, dins de la instrucció que està realitzant el Jutjat nombre 15 de València, que investiga si en la Conselleria d'Igualtat es van encobrir els abusos de l'educador, exparella d'Oltra, i si es va acordar obrir una investigació paral·lela en el seu departament.

Oltra, en la seua declaració davant el jutge al setembre del passat any, va negar que ordenara obrir aqueixa investigació paral·lela a la judicial i va afirmar que es va assabentar dels abusos el 4 d'agost de 2017, quan va rebre una notificació judicial en el seu domicili, amb el que va assegurar que desconeixia el treball que havien estat fent els tècnics del seu departament des del mes de febrer anterior, quan la víctima, que llavors tenia 14 anys, va denunciar els fets.

Arxivat a:

Destacats