Trini Montañana: "Iniciem aquesta legislatura amb la il·lusió de transformar Meliana i convertir-la en un referent a la comarca"

Parlem amb l'alcaldessa de Meliana, Trini Montañana, sobre les primeres accions al capdavant de l'Alcaldia

Guardar

Trini Montañana, alcaldessa de Meliana
Trini Montañana, alcaldessa de Meliana

Trini Montañana, actual alcaldessa de Meliana, aconseguia una clara majoria absoluta després de les eleccions municipals del passat 28 de maig. Un fort suport ciutadà que "reflecteix les ganes de llibertat i polítiques amb sentit comú que tenien els nostres veïns i veïnes". Ara, Trini Montañana es posa al capdavant de l'Alcaldia "orgullosa del meu poble" i amb ganes de demostrar que "una Meliana millor és possible".

Quin balanç fa dels resultats de les eleccions municipals del passat 28 de maig?

Un balanç molt positiu en el qual es reflecteixen les ganes de canvi, un canvi per a Meliana en positiu. Ha sigut una resposta ferma i contundent per part de Meliana, en el qual es reflecteix les ganes de llibertat i polítiques amb sentit comú.

Com valora el suport de la ciutadania que li permetrà governar en majoria absoluta?

Orgullosa del meu poble que ha confiat en nosaltres per a donar aquest canvi a Meliana i als seus veïns. Els retornarem tot l'afecte que se'ns ha donat en les urnes.

Com afronta el repte que suposa governar Meliana?

Amb moltes ganes i il·lusió per a transformar Meliana i demostrar-los que una Meliana millor és possible i estar orgullosos del poble on viuen.

Quines seran les seues primeres mesures com a alcaldessa de Meliana?

El primer serà llevar de la nostra vista eixes estructures de ferros "tòtems" que enlletgeixen els nostres carrers i són motiu de la mala imatge que té Meliana durant tots aquests mesos anteriors. I adequar àrees de contenidors com se'ns ha demanat per a poder reciclar, tot això va anar encaminat dins d'un pla d'accions anomenat "Meliana bonica i neta". Una altra de les accions serà donar llum a tots els nostres carrers.

Sens dubte, un dels projectes més sonats ha sigut la recollida porta a porta, quina és la seua proposta per a millorar aquest servei?

Efectivament, el projecte més sonat, més mal gestionat, i que pitjor imatge ha projectat de Meliana. La millor proposta, com tots els projectes, és l'acceptació de la ciutadania, i per a això posarem àrea de contenidors com se'ns ha sol·licitat.

Quins projectes té, a llarg termini, per a transformar Meliana?

Tot el nostre projecte en si és un projecte a llarg termini, hi ha accions evidents i que s'aconsegueixen en un termini curt, unes altres requereixen més temps, com és fer de Meliana un referent de la comarca, vull que cadascun dels seus habitants estiguen orgullosos de pertànyer a Meliana, un estil de vida diferent de tots els altres. Comptem, per a això, amb nombrosos atractius: tenim platja, horta, patrimoni, cultura, festes per a tindre una vida enriquidora i saludable. L'Ajuntament està per a millorar la vida de les persones. Per això, comptarem amb un pla Meliana esportista, en el qual becarem a tots els xiquets, xiquetes i joves del nostre municipi en clubs esportius de Meliana, enaltirem la cultura de l'esforç i l'esport, oblidat en aquests últims anys.

Vol afegir alguna cosa més?

Sí, m'agradaria afegir que aquest equip de govern estarà en relació constant d'escolta activa amb els ciutadans tant a peu de carrer com en el despatx.

Destacats