Ens Uneix augmenta un 35% els seus regidors a les comarques valencianes i duplica els municipis on podria governar

Guardar

Candidats de Ens Uneix
Candidats de Ens Uneix

Ens Uneix, la formació que encapçala com a secretari general l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha augmentat un 35% els seus regidors a les comarques valencianes i duplica els municipis on podria governar després de les últimes eleccions locals. La formació municipalista ha obtingut 38 regidors en 9 ajuntaments de La Vall d'Albaida, La Safor i El Comtat enfront dels 28 en 5 localitats dels anteriors comicis locals, els primers als quals es presentava.

El secretari d'Organització d'Ens Uneix, Jordi Vila, destacava que "són uns excel·lents resultats que a més augmentaran notablement la xifra d'alcaldies, un suport que, a falta de la confirmació amb el recompte definitiu, ens ha permés aconseguir retenir el diputat comarcal de La Vall d'Albaida, a més en un escenari al qual el vot d'Ens Uneix va a ser decisiu, en tot allò de positiu que comporta per a la comarca. A més, hem fet un primer pas d'expansió per altres comarques veïnes on per primera volta estarem representats per gent que comparteix els nostres valors de posar a les persones per damunt de les sigles i dels vells partits", manifestava.

En concret, Ens Uneix ha obtingut 12 regidors de 21 possibles a Ontinyent, on Jorge Rodríguez serà el primer alcalde a ser-ho durant quatre legislatures; a Bufali Estefania Mollà governarà sense oposició en tenir els 5 regidors possibles; a Benissoda Meme Espí serà alcaldessa amb 6 regidors de 7 possibles; també serà alcalde Ivan Martínez en Benicolet amb 4 regidors de 7 possibles; els mateixos que tindrà per a governar a El Palomar novament Jordi Vila. En Atzeneta d'Albaida, on Ens Uneix ha aconseguit 3 regidors dels 9 possibles, serà necessari un pacte per a conformar govern; així com a Beniatjar, on Ens Uneix té 2 dels 5 regidors. La formació municipalista també ha aconseguit tenir representació amb 1 regidor a Muro d'Alcoi (El Comtat) i Villalonga (La Safor), respectivament, quedant només a Albaida sense representació.

Jordi Vila destacava com a clau per a aquests resultats "la força que dona comptar amb una base sòlida i amb un suport com l'obtingut a les passades eleccions municipals, ja que no és el mateix tirar endavant un projecte des de la falta de representació que tenint alcaldes i regidors, amb presència a la Diputació Provincial com hem tingut, i amb el suport de gent compromesa de molts pobles".

Arxivat a:

Destacats