Els quatre valencians en l'Executiva destaquen que el PSOE busca "impregnar-se de la bona gestió" del Consell

Guardar

La ministra de Ciència e Innovació, Diana Morant
La ministra de Ciència e Innovació, Diana Morant

Els quatre representants valencians en l'Executiva del PSOE, Diana Morant, Arcadi España, Amparo Marco i Patricia Blanquer, han destacat la presència de la Comunitat en l'òrgan i han remarcat com els socialistes han volgut "impregnar-se de la bona gestió del govern valencià" amb els seus nomenaments.

La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, ocuparà la mateixa secretaria en l'Executiva. En declaracions abans d'entrar al Congrés, ha remarcat que els alcaldes i alcaldesses de la Comunitat tindran en ella a "una aliada sensible i conscient que la realitat d'Espanya és diversa".

Morant també ha considerat que les esmenes valencianes s'han acceptat "en la seua majoria" i ha remarcat que el programa marc "ha crescut i s'ha enriquit amb les visions de les federacions" en les quals "tots han sumat el millor de si mateixos".

El conseller de Mobilitat, Arcadi España, també ocuparà la mateixa secretaria en l'executiva que en el Consell. A la seua arribada, ha remarcat la "mirada mediterrània" que ofereixen els quatre representants valencians en l'executiva.

També ha defensat la "credibilitat socialista" en haver aconseguit consensos en matèries com l'aigua i el finançament i ha remarcat que s'ha acceptat la proposta valenciana per a abolir la prostitució.

L'alcaldessa de Castelló de la Plana, Amparo Marco, serà la secretària d'Emprenedoria i Impacte Social, alguna cosa que "no s'esperava". Marco ha subratllat el seu paper com a primera alcaldessa de Castelló i el feminisme.

Per part seua, la diputada en el Congrés Patricia Blanquer ha defensat que la presència de quatre representants valencians en el congrés suposa un reconeixement a l'"esforç que està fent la Comunitat Valenciana" a gestionar la pandèmia.

Arxivat a:

Destacats