Els candidats a la secretaria general del PSPV a la província exposaran el dilluns els seus projectes en un debat

Guardar

Mercedes Caballero i Carlos Fernández Bielsa (PSPV-PSOIE)
Mercedes Caballero i Carlos Fernández Bielsa (PSPV-PSOIE)

Els dos candidats a la secretaria general del PSPV de la província de València, Mercedes Caballero i Carlos Fernández Bielsa, celebraran un debat aquest pròxim dilluns per a exposar els seus projectes, segons ha informat el partit en un comunicat.

L'acte podrà seguir-se per Streaming en el canal youtube.com/socialistesval i es dividirà en diversos blocs: presentació de candidatures, situació política, model polític de província, model de partit i minut final, en el qual cada aspirant podrà demanar el vot a la militància.

El procés de primàries per a elegir al nou secretari general del PSPV de la província de València va arrancar el passat 21 de desembre amb la presentació de precandidatures. Sis dies després, Mercedes Caballero i Carlos Fernández Bielsa van ser proclamats oficialment com a candidats en presentar els avals necessaris per a concórrer a aquest procés.

La jornada de votació tindrà lloc el diumenge dia 16 de gener. El calendari estableix que el Congrés Provincial que proclamarà oficialment al nou secretari general se celebrarà el 6 de febrer a València.

Destacats