El PSPV subratlla que el "gran pacte valencià" ha de ser "de tota la societat i no sols del PP"

Guardar

fotonoticia_20200426140232_1920
fotonoticia_20200426140232_1920

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha assegurat aquest diumenge que confia que el PP "serà prudent i no caurà en l'error de, per uns minuts de protagonisme mediàtic, dificultar el gran pacte valencià que ha de ser de tota la societat i no sols del PP".

Així ha respost, a través d'un comunicat, a la secretària general del PPCV, Eva Ortiz, qui ha assenyalat que si al president de la Generalitat, Ximo Puig, "li importen els valencians dirà sí a la proposta de pacte que li ofereix" la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

Sobre aquest tema, el dirigent socialista ha subratllat que "per a aconseguir un gran pacte valencià de reconstrucció, la gran protagonista ha de ser la societat valenciana".

En aquest sentit, ha apuntat que "la Generalitat ara està centrada a superar la crisi sanitària i traçant les línies de la reactivació econòmica de la Comunitat".

Muñoz ha destacat que Ximo Puig ha impulsat "un gran acord que va més enllà de la política i implica a tots els agents socials, institucionals, culturals i científics, entre altres" i ha assegurat que en aqueix pacte que es planteja "es garantirà que en la reconstrucció ningú quedarà arrere".

A més, s'ha mostrat confiat que "el PP serà conscient que el món no gira al seu voltant i que, entre tots, hem de treballar per a aconseguir que el vertader protagonisme el tinga la societat valenciana".

Arxivat a:

Destacats