El PSPV-PSOE presentarà una bateria d'iniciatives en Les Corts amb motiu de la Setmana de la Dona

Guardar

Concentració pel 8M
Concentració pel 8M

El PSPV-PSOE presentarà una bateria d'iniciatives en Les Corts Valencianes amb motiu de la celebració de la Setmana de la Dona amb les quals reivindicarà la figura de les dones en diferents àmbits de la Comunitat Valenciana. La iniciativa se sumisca a la campanya del 8 de març impulsada pels socialistes valencians que porta per nom 'Juntes pels nostres drets' i que busca reforçar el paper de les dones en la nostra societat.

La portaveu d'Igualtat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Rosa de Falastín Mustafá, ha afirmat que "els i les socialistes valencians volem reconéixer el treball que diàriament realitzem les dones i posar el focus en aquells aspectes on encara és necessari seguir avançant per a aconseguir la igualtat real". "Estem parlant de reivindicacions que estan presents durant tot l'any, però que amb la celebració del Dia de la Dona cobren encara més rellevància", ha destacat.

D'aquesta forma, a partir del dilluns i fins a divendres que ve, el PSPV-PSOE presentarà diàriament una sèrie d'iniciatives parlamentàries amb les quals proposarà millores en matèria d'ocupació, despoblació, discapacitat i ciència, entre unes altres.

"La igualtat entre homes i dones és una qüestió democràtica que afecta la societat en el seu conjunt, necessitem unanimitat i propostes que ens permeten seguir avançant en el reconeixement de drets", ha conclòs Mustafá.

Arxivat a:

Destacats