El PSPV-PSOE obre un expedient informatiu a l'alcaldessa de Llaurí

El Partit Socialista inicia aquest procediment per a analitzar el succeït en aquest cas i valorar les possibles repercussions

Guardar

alcaldesa llauri
alcaldesa llauri

El PSPV-PSOE ha anunciat avui que iniciarà un expedient informatiu arran dels fets ocorreguts dissabte passat en els quals es va veure involucrada l'alcaldessa de Llaurí, Ana María González. El Partit Socialista inicia aquest tràmit per a analitzar el succeït en aquest cas concret i valorar les possibles repercussions.

El PSPV-PSOE manifesta el seu ferm compromís amb el compliment de la legalitat en totes les circumstàncies i reivindica que totes les persones han de tenir el mateix tracte davant la llei. En aquest sentit, i davant una situació complicada, el partit estudiarà el cas des del màxim respecte a la legalitat i l'acció de la justícia.

Agents de la Policia Local de València van detindre aquest dissabte a l’alcaldessa del municipi valencià de Llaurí, Ana María González, per superar la taxa d’alcoholèmia quan circulava en un vehicle per la ciutat.

Segons han confirmat fonts de la investigació a Europa Press, la detenció es va produir poc després de les 18.00 hores en un control que la Policia realitza de manera habitual en la zona de la Marina després del tancament dels locals d’hostaleria a aqueixa hora, d’acord amb les restriccions per la pandèmia.

La primera edil de Llaurí, la socialista Ana María González, va donar una taxa superior als 0,6 mil·ligrams d’alcohol en les proves practicades en el control policial, un fet pel qual els agents van obrir diligències penals.

Arxivat a:

Destacats