El PSPV-PSOE lamenta que el PP "vulga polititzar una fita tan important com és l'arribada de Volkswagen a Sagunt"

Sellés recorda al PP que "Les Corts ja han rebutjat la creació d'una comissió mixta": "Els grups polítics no podem dir-li a una empresa privada com actuar"

Guardar

Dos trabajadores en la fábrica alemana de Volkswagen
Dos trabajadores en la fábrica alemana de Volkswagen

El portaveu d'Indústria del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Jesús Sellés, ha lamentat hui que el Partit Popular de la Comunitat Valenciana "vulga polititzar una fita tan important com és l'arribada de Volkswagen a Sagunt" i ha assenyalat que "la comissió constituïda pel Consell de Ximo Puig es regeix únicament per criteris tècnics". Així s'ha manifestat Sellés, després de les declaracions del popular Felipe Carrasco a qui ha recordat "les Corts ja han rebutjat la creació d'una comissió mixta, ja que els grups polítics no podem dir-li a una empresa privada com ha d'actuar".

En aquest sentit, el diputat socialista ha apuntat que "l'objectiu de la comissió de Volkswagen no és un altre que accelerar el projecte de la gigafactoria perquè siga una realitat l'any 2025" i ha assenyalat que "estaria bé saber com vol el PP explicar-li a una multinacional que serem els representants polítics els qui els fixarem el full de ruta". "L'arribada de Volkswagen a la Comunitat Valenciana és un projecte de futur per als valencians que requereix la màxima unitat, no pot haver-hi enfrontaments sobre aquest assumpte", ha insistit Sellés.

Finalment, el portaveu d'Indústria del PSPV-PSOE en el Parlament valencià ha subratllat que "estem davant una operació de gran importància històrica per a la nostra terra, permetrà la creació de més de 3.000 llocs de treball i ens convertirà en una regió líder en descarbonització".

Arxivat a:

Destacats