El PSPV posa en valor el treball del Consell i agraeix a Cs la seua actitud propositiva

Guardar

50367682038_cfd6f39460_c
50367682038_cfd6f39460_c

El portaveu del PSPV en Les Corts, Manolo Mata, ha destacat el treball "individual i col·lectiu" realitzat pel Consell durant la pandèmia de Covid-19, sense vacances ni horaris i amb sofriment, i ha agraït també a Ciutadans (Cs) el seu canvi cap a una actitud propositiva per a arribar a acords.

Així s'ha pronunciat en la seua intervenció en el Debat de Política General, en el qual Mata ha posat en valor especialment el treball de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que "dia a dia ha donat la cara" i ha "ajudat a salvar vides" amb la seua gestió.

Ha recordat que abans de l'estat d'alarma va haver-hi "pressions" dels poders fàctics per a evitar, per exemple, la suspensió d'un partit de bàsquet i un altre de futbol, al mateix temps que ha indicat que el Consell va ser "valent" en suspendre les Falles: "Dubte molt que uns altres hagueren pres aqueixa decisió, moltíssim".

Mata ha destacat el treball fet fins ara pel Botànic i també ha valorat les 410 mesures presentades, que "ja estan en Moncloa".

Al seu judici, ara cal abordar "l'èpica de l'anormalitat" i cal aprofitar-la per a construir un món millor. I ha subratllat la importància de l'acord per la reconstrucció en aquesta situació d'excepcionalitat.

"La democràcia valenciana els canviarà a vostés més que vostés a la democràcia valenciana", ha dit dirigint-se als grups, i ha posat com a exemple a Cs, que "volia -3.000 milions i ara vol +3.000 amb dèficit, en un moment se'ns ha posat a 6.000".

Ha afegit que abans presentava propostes sobre els cossos de seguretat, Catalunya o el concert basc i ara aborda qüestions com la millora de les condicions dels sanitaris o l'educació: "Cal donar-li les gràcies" perquè encara que probablement no tenen sempre la raó "cal veure què diuen".

Arxivat a:

Destacats