El PSPV lamenta que al PP li molesten unes universitats "obertes a tots"

Guardar

Un grup de joves a la universitat
Un grup de joves a la universitat

El portaveu d'Universitats del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Pedro Ruiz Castell, ha lamentat hui que al Partit Popular "semble molestar-li que ara les universitats valencianes estiguen realment obertes a tots i totes" i ha assegurat que "la nova baixada de taxes d'un 10% va en la línia marcada pel Consell de Ximo Puig, que ja les ha reduïdes un altre 15%". Així ho ha manifestat en resposta al portaveu d'Universitats del PPCV, Luis Martínez, a qui ha recordat l'aposta del Govern valencià per "un accés més democràtic al sistema universitari que no deixe a ningú arrere".

"Aquesta Conselleria ha fet tot el possible des de l'inici perquè ningú haja de deixar d'estudiar per motius econòmics, a diferència del que ocorria quan governava el PP en la Comunitat Valenciana", ha defensat Ruiz Castell, que ha considerat que "no pot donar lliçons sobre el sistema universitari un PP que va intentar convertir-lo en el més restrictiu d'Espanya".

En aquest sentit, ha subratllat el treball del Consell de Ximo Puig "per una universitat igualitària i accessible". "Els i les socialistes continuem avançant i treballant per a revertir el model del PP, que va augmentar de colp les taxes en un 33% en la Comunitat i va situar a les universitats valencianes entre les més cares de l'Estat", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats