El PSPV lamenta el "comportament irresponsable del PP" i destaca l'absoluta transparència de Sanitat amb les dades

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE, Carmen Martínez, ha demanat al PPCV que deixe "de ficar la pota generant confusió" i que "comence a llegir-se la informació que la conselleria ofereix cada dia"

Guardar

anciano residencia
anciano residencia

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha lamentat hui que el Partit Popular continue "fent gala d'un desconeixement total de la situació i d'un comportament irresponsable" cada vegada que parla de la crisi sanitària del coronavirus. Així s'ha manifestat Martínez després de les últimes declaracions realitzades per la popular Elena Bastidas, a qui ha recordat que la Conselleria de Sanitat ofereix "diàriament i amb absoluta transparència" les dades de la Covid-19 des de l'inici de la pandèmia.

"La Comunitat Valenciana és una de les CCAA més transparents en la gestió de la pandèmia. Des del primer dia s'han facilitat totes les dades que s'han requerit des del Ministeri, més fins i tot del que s'ha requerit, donant també les dades de residents amb sospita d'infecció i no sols els confirmats per PCR" ha assenyalat Martínez, al mateix temps que ha destacat que des de Sanitat s'ofereixen cada dia dades de contagis i fins i tot hi ha un apartat específic per a actualitzar la situació en les residències valencianes: "El PP hauria de començar a llegir-se les notes de premsa i deixar de ficar la pota generant confusió i intentant treure rèdit polític" ha subratllat.

En aquest sentit, la diputada del PSPV-PSOE ha destacat "la transparència absoluta del Consell amb les xifres, alguna cosa que no ocorre en altres autonomies on governa la dreta, que com es pot comprovar en les seues comunicacions ni des de lluny ofereixen les dades a aquest detall". "Lamentablement, la credibilitat del PP segueix instal·lada al carrer Alicante de Fuenlabrada i continuen fent el ridícul" ha afirmat.

Finalment, respecte al procés de vacunació Martínez ha recordat que "la Comunitat és líder en vacunació perquè en aquests moments hi ha 312 residències de majors completament vacunades, i la setmana vinent començarà a subministrar-se la segona dosi" A més, ha celebrat que el president Ximo Puig haja sol·licitat que "es prevalga en la distribució de dosi a les CCAA que van per davant en les futures remeses, una proposta que ens permetrà continuar lluitant amb totes les garanties contra la pandèmia".

Destacats