El PSPV insta a "superar les fronteres partidistes" per a "aconseguir grans acords en benefici de la ciutadania"

Guardar

muñoz ep
muñoz ep

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha realitzat una crida a totes les forces polítiques per a "superar les fronteres partidistes" i "poder aconseguir així grans acords que beneficien a tots els valencians i valencianes".

Així s'ha manifestat Muñoz després que Les Corts Valencianes hagen rebutjat aquesta mateixa setmana les esmenes a la totalitat presentades pels grups de l'oposició i permés així continuar amb la tramitació parlamentària dels pressupostos "més expansius de la història", ha assenyalat el PSPV en un comunicat.

"Des de la solidesa que donen les forces progressistes del Botànic el que volem des del PSPV-PSOE és ampliar aquest espai d'acord", ha defensat el responsable socialista.

"Vivim un moment històric en el qual tots els partits hem de superar les fronteres partidistes per a poder aconseguir grans acords que beneficien a la ciutadania", ha assegurat Muñoz, al mateix temps que ha remarcat que els comptes aprovats pel Consell de Ximo Puig "són claus per a eixir de la crisi econòmica i donar la resposta justa i social que necessiten els valencians".

En aquest sentit, ha destacat que els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l'any vinent "són els que necessita la Comunitat Valenciana per a eixir d'aquesta pandèmia i la crisi que ha generat, tots units, sense deixar a ningú arrere".

D'altra banda, ha anunciat que des del PSPV-PSOE s'ha posat en marxa una campanya amb la qual diputats socialistes i membres del Consell explicaran a la militància i a la societat civil els pressupostos de cada comarca. "Volem acostar a cada territori la política útil i les mesures socials que ajuden la ciutadania a superar aquests moments de pandèmia", ha apuntat.

Aquestes trobades es duran a terme de manera semipresencial i telemàtica a causa de la crisi sanitària de la Covid-19 per a "poder garantir la seguretat de tots els assistents".

Destacats