El PSPV diu que les "mentides" d'Ortiz "s'acabaran arxivant"

Guardar

muñoz_medios
muñoz_medios

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha afirmat que les "mentides" de la portaveu adjunta del grup 'popular' en Les Corts, Eva Ortiz, s'arxivaran "com ja li han arxivat totes les que ha posat per a atacar al Botànic" i ha insistit que "els xantatges del PP no ens fan por, perquè es tracta d'atacs gratuïts i totalment falsos que el que busquen és fer mal al PSPV-PSOE i al 'president' Ximo Puig".

Muñoz s'ha pronunciat així en relació amb les declaracions d'Ortiz en les quals ha criticat que el president del Govern en funcions i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, no aprofitara el míting que va oferir aquest dijous a Castelló per a donar explicacions sobre les subvencions de la Generalitat a Francis Puig, germà del 'president'.

En aqueix sentit, Muñoz ha indicat en un comunicat que "l'estratègia d'assetjament polític d'Ortiz contra Puig és alguna cosa que ja coneixem" i ha advertit que "el PP, condemnat per corrupció, no podria estar donant lliçons a ningú de res i, no obstant això, es dediquen a intentar endollar el ventilador i embarrar el debat polític".

"No permetrem que continuen utilitzant les pràctiques d'extorsió que utilitzaven quan governaven en la Comunitat. Des que va arribar el Botànic a les institucions ací, les coses han canviat", ha assegurat el dirigent socialista.

D'altra banda, el secretari d'Organització ha recordat que els informes oficials constaten que "els funcionaris no han detectat irregularitats" en les subvencions atorgades a les empreses on treballen familiars del 'president' i ha indicat que el PP és un partit "sense projecte polític propi i que intenta embrutar la política amb ardits perquè no poden aportar res més".

Muñoz ha instat a Eva Ortiz a "deixar de mentir i danyar falsament a Puig per a suplir la seua feblesa interna dins del PPCV".

Arxivat a:

Destacats