El PPCV ressalta la seua presència en l'Executiva de PP: "Reivindicarem el que correspon a la Comunitat"

Guardar

Representació valenciana en el Congrés Nacional del PP de Sevilla
Representació valenciana en el Congrés Nacional del PP de Sevilla

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha celebrat aquest dissabte la "important" representació valenciana en el nou comité executiu del PP nacional. "Mostrarem la nostra ambició i reivindicarem el que correspon a la Comunitat Valenciana dins de l'espai comú que és Espanya", ha assegurat.

Mazón s'ha pronunciat així a Sevilla, en la segona jornada del XX Congrés Nacional del PP, després que el recentment elegit president del partit, Alberto Núñez Feijóo, haja integrat en la seua Executiva a set representants de la Comunitat Valenciana, entre vocals del Comité Executiu Nacional i Junta Directiva Nacional. Entre ells figuren la secretària general del PPCV, María José Catalá; l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala; l'expresident autonòmic i actual senador, Alberto Fabra, i a l'exministre José Manuel García Margallo.

El president del PPCV ha destacat que l'agenda "de les infraestructures, la baixada d'impostos i l'obertura internacional" de Feijóo "coincideixen amb les necessitats de la Comunitat". Així mateix, ha subratllat l'aposta de Feijóo "per un bilingüisme cordial, una qüestió que és important en la Comunitat Valenciana, on lluitem contra les imposicions".

Mazón ha afirmat que la Comunitat Valenciana "no va per separat". "Reivindiquem per a la Comunitat, però sumem a Espanya i eixd és el gran tot que marca molt bé Feijóo i que entenem perfectament en la Comunitat Valenciana", ha assenyalat.

Catalá, després de conéixer-se la seua designació com a vocal, donava les "gràcies" en Twitter a Feijóo. "És un gran honor. Ho donarem tot per València i per Espanya". Per part seua, el nou vocal del Comité Executiu Nacional Alberto Fabra, ha agraït a Feijóo la seua "confiança" i li ha assegurat el seu "compromís en el projecte en comú per a convertir el PP en el partit que necessita la societat espanyola".

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, que també forma part del Comité, ha assenyalat en la mateixa xarxa social: "Per Alacant i per Espanya. És un honor formar part del nou equip de direcció de
PP amb el nostre president Feijóo. Hem de retornar a Espanya un govern seriós i eficaç. Necessitem a Feijóo en La Moncloa i a Carlos Mazón en la Generalitat".


MOMPÓ: "EL CANVI HA DE COMENÇAR EN LA NOSTRA TERRA"
 

El president del Partit Popular de la província de València, Vicente Mompó, ha ressaltat que "la ciutadania està decebuda amb Pedro Sánchez, però amb el nomenament de Feijóo la solució està més a prop". "Necessitem un president seriós, fiable, responsable i amb sentit comú", ha defensat.

Mompó ha incidit en què la província de València és una de les més nombroses, amb més de 135 compromissaris, que se sumen als prop de 400 de la Comunitat Valenciana, sent la segona delegació amb més representació a Sevilla. "Som conscients que el canvi ha de començar primer en la nostra terra. Sempre que ha sigut així, a Espanya li ha anat bé. El camí de futur que ix d'ací és il·lusionant. La tasca és històrica, però l'ambició és encara major", ha afegit.

En la Junta Directiva Nacional de Feijóo es troba també Vicente Huet, adjunt al president provincial de València i exalcalde de Barxeta, que ha manifestat: "És un orgull formar part d'aquest grup. Tenim guanyar de començar a treballar per a alçar al nostre país i defensar a la nostra terra. Agraïsc la confiança a Feijóo, Mazón i, especialment, a Vicente Mompó".


BARRACHINA: "L'ESTABILITAT QUE NECESSITA ESPANYA"
 

Per part seua, la presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha subratllat que "el PPCS treballarà perquè Feijóo puga aconseguir les majories que donen l'estabilitat que necessita Espanya".

Barrachina ha desgranat la representació castellonenca, amb la incorporació d'Alberto Fabra al Comité Executiu Nacional i de María Ángeles Pallarés en la Junta Directiva Nacional del PP, on també tindran un lloc els senadors Salomé Pradas i Vicente Martínez Mus, el diputat nacional Óscar Clavell, i la mateixa Marta Barrachina, tots ells nats en virtut del seu càrrec, ha explicat el PP.

"La nostra prioritat és posar fi al desgovern actual i conquistar el futur que Castelló, la Comunitat Valenciana i Espanya necessiten", ha assenyalat, abans de remarcar que el PPCS treballarà per a "alçar la millor alternativa possible, centrada en les demandes i les solucions que necessiten els castellonencs, capaç de guanyar la confiança dels ciutadans, que reclamen un canvi sense més
demores".

Arxivat a:

Destacats