El PPCV ratifica el suport al document dels experts sobre finançament i alerta del risc de la proposta catalana per als interessos de la Comunitat

Mazón ha presidit aquest matí la reunió del comité de direcció del PPCV, on s'ha mostrat el suport a l'informe que es remetrà al Ministeri

Guardar

El president del PPCV Carlos Mazón
El president del PPCV Carlos Mazón

El comité de direcció del Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha ratificat en la seua reunió d'aquest matí el suport del partit a l'informe elaborat pels experts de la Comunitat en matèria de finançament, al mateix temps que ha alertat del risc que suposa la proposta catalana "per als interessos de la Comunitat".

Així ho ha explicat el president del PPCV, Carlos Mazón, qui ha assenyalat que la Comunitat Valenciana "està en un moment clau per a fer-se sentir" i ha afirmat que l'informe dels experts sobre finançament, que es traslladarà al Govern "no pot ser infravalorat per la ministra Montero". "Fa molts anys que som la comunitat autònoma pitjor finançada i no podem esperar més al fet que aquesta situació es corregisca", ha assenyalat.

Mazón ha mostrat la seua preocupació pel document remés al Govern pel president català, Pere Aragonés, en el qual rebutja el criteri de població ajustada, la qual cosa perjudicaria els interessos de la Comunitat. Sobre aquest tema, el president del PPCV ha recordat que la Comunitat Valenciana "presenta un model que pensa en tota Espanya, a diferència dels catalans, i des del PPCV no estem disposats al fet que la Comunitat quede relegada de nou ni a ser moneda de canvi d'interessos independentistes".

El dirigent popular ha demanat al president del Govern, Pedro Sánchez, "que no sacrifique el finançament de la Comunitat Valenciana per a acontentar ERC", i ha demanat a Puig que "alce la veu per a defensar el millor per a la nostra terra". "Urgeix una resposta immediata per part de Puig i una desautorització al plantejament de l'independentisme català. Els valencians no acceptarem continuar pagant la festa dels independentistes catalans ni acceptarem que se'ns tracte com als germans xicotets de ningú", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats