El PPCV acusa a Puig de "tornar a abandonar als sanitaris" davant l'increment de casos per Covid

El Portaveu de Sanitat del GPP, José Juan Zaplana, demana mesures urgents "de protecció, suport i reforç dels sanitaris "

Guardar

El portaveu de Sanitat del Grup Popular en les Corts, José Juan Zaplana
El portaveu de Sanitat del Grup Popular en les Corts, José Juan Zaplana

El portaveu de Sanitat del Grup Popular en les Corts, José Juan Zaplana, ha acusat hui a Puig de "tornar a abandonar als sanitaris" davant els increments de casos de la Covid.

El portaveu popular ha mostrat la seua preocupació per l'increment en la taxa de contagis Covid entre sanitaris. "La consellera Barceló ha comunicat que aquesta setmana hi ha 411 professionals anara de combat entre els quals estan de baixa per la malaltia i els que es troben en quarantena. Això podria ser una dada anecdòtica si no fóra perquè en les dades que es van fer públics ahir per part del ministeri de sanitat la Comunitat Valenciana continua tenint el deshonrós honor de ser la comunitat amb més contagis de sanitaris d'Espanya amb 15.495 persones afectades pel virus mentre Madrid, aqueix espill que tant li agrada mirar a l'esquerra valenciana, presenta una dada de 8.677 tenint una plantilla bastant major que la valenciana".

El portaveu popular ha exigit a Puig que "isca d'aqueixa actitud pusil·lànime enfront dels problemes que afecten els nostres sanitaris i els defense d'una vegada per sempre, plantege vertaderes mesures de protecció, suport i reforç, agilite l'atenció a les persones que els necessiten, i que ho faça ja. Si no actua ràpidament tots els valencians pagarem en les pròximes setmanes la seua covardia enfront dels seus socis. Aqueixos als quals ara abandonen fa tan sols uns mesos eren els herois de les 20 hores".

Zaplana ha indicat que "aquesta setmana hem pogut veure com Ximo Puig i la seua consellera Barceló votaven a favor de la incorporació al nostre ordenament jurídic de la Violència Obstètrica en contra del sentit comú i de l'opinió dels professionals de la sanitat. Un nou atac als professionals. Òrgans Col·legials, societats científiques, sindicats, caps de servei i molts professionals han traslladat el seu rebuig mentre Puig mirava cap avall plegant-se a l'esquerra radical amb la qual governa, Compromís i Podemos".

 

Arxivat a:

Destacats