El PP valencià veu extrapolable la victòria d'Ayuso: "Si fora Ximo Puig, prendria nota"

Guardar

Eva ortiz 3
Eva ortiz 3

La 'número dos' del PP valencià, Eva Ortiz, ha confiat que la victòria d'Ayuso a Madrid és extrapolable a la Comunitat i ha advertit que el 'president' de la Generalitat i líder del PSPV hauria d'estar preocupat: "Si fóra Ximo Puig, estaria atent i prendria nota perquè hui té un problema".

Així ho ha declarat abans del ple de les Corts, després de destacar que va felicitar per telèfon a la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, i que també ho va fer l'encara líder del PPCV, Isabel Bonig, que va anunciar fa uns dies que no es presentarà al pròxim congrés autonòmic.

"Estem contents perquè ha imperat la llibertat, la baixada d'impostos, la responsabilitat i el sentit que tenen els més desfavorits en un moment tan difícil com la pandèmia", ha asseverat als periodistes.

Després del resultat "rotund" del PP madrileny, Ortiz creu que Ayuso té una labor important durant els dos pròxims anys, destacant que en la nit electoral ja anuncie "una altra baixada d'impostos".

Al seu judici, el seu model contrasta amb el del Botànic (PSPV-Compromís-Unides Podem), el tripartit valencià en el qual veu sectarisme, pujades d'impostos, falta de diàleg, de consens i de preocupació per l'hostaleria, la indústria i el comerç.

A Madrid, per contra, "ha triomfat la proximitat i la llibertat", ha insistit la portaveu adjunta 'popular', mostrant tot el seu suport i "afecte" a Ayuso perquè "els madrilenys han guanyat".

Sobre les conseqüències en la Comunitat, ha assenyalat que el canvi de la ciutadania és "obvi" encara que Madrid tinga les seues circumstàncies. "És un model de gestió que ací no existeix", ha constatat, per a ressaltar que "molts votants d'esquerres han fet costat a Ayuso" i el seu projecte sense "imposicions".

Arxivat a:

Destacats