El PP remetrà a Antifrau les “greus irregularitats” detectades per la Intervenció en la Fundació d'Ocupació

Els populars exigeixen les compareixença de les regidores Gómez i Bernabé perquè explique la gravetat dels fets detectats en aquest “quiosquet” dels socialistes

Guardar

1031 Bernabé_Ibáñez. València activa Marítim
1031 Bernabé_Ibáñez. València activa Marítim

El Grup Municipal Popular ha qualificat de "molt greus" les irregularitats detectades en la Fundació d'Ocupació Municipal que dirigeix la regidora del PSOE, Pilar Bernabé, però que es remunten a quan la dirigia la portaveu del PSOE, Sandra Gómez.

El PP ja ha anunciat que hui mateix s'ha demanat l'expedient de l'Auditoria realitzada per la Intervenció General de la Fundació d'Ocupació i ha exigit la compareixença tant de l'alcalde Ribó i les dues regidores que han sigut responsables de la Fundació per a explicar les "greus irregularitats".

El PP portarà a l'Agència Antifrau l'Auditoria perquè determine l'abast d'aquestes irregularitats i si anaren constitutives d'alguna mena de lícit penal. També una vegada tinga l'Auditoria els serveis jurídics del Grup Popular per a conéixer l'abast poder emprendre altres accions legals com posar-lo en coneixement de la Fiscalia Anticorrupció.

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha assenyalat hui després de conéixer l'auditoria de la Intervenció General que "és clar que Ribó i PSOE han convertit en un quiosquet la Fundació d'Ocupació Municipal per a col·locar a persones sense processos selectius".

Destacats