El PP recorrerà el conveni amb Escola Valenciana que Antifrau va considerar irregular per no tenir justificat l'interés públic

Catalá recorda que "la resolució d'Antifrau qüestiona tot l'entramat d'ajudes a dit que concedeixen a entitats catalanistes"

Guardar

Català Jorge Gil EP
Català Jorge Gil EP

Els populars, a més de presentar un recurs de reposició, remetran a Antifrau l'acord pel qual la Junta de Govern aprova avui les ajudes a dit a Escola Valenciana, "per a evidenciar que Ribó i el PSPV no compleixen amb les resolucions de l'Agència".

Antifrau va fallar en una resolució el passat 17 de novembre que les ajudes concedides a dit per Ribó a Escola Valenciana "no tenen justificat l'interés públic" i va destacar la necessitat que les ajudes per a la promoció del valencià es donen amb convocatòria pública.

Ribó va comunicar recentment a Antifrau que atendria les seues recomanacions i corregiria les irregularitats detectades en el procediment de concessió d'ajudes a entitats catalanistes, "però veiem realment que no té cap intenció de complir amb el dictamen d'Antifrau i tornarà a atorgar 25.000 euros a dit a Escola Valenciana".

A més, el PP presentarà reclamacions al Pressupost perquè es paralitzen les ajudes a dit que Antifrau considera no justificades a entitats catalanistes.

Catalá recorda que "la resolució d'Antifrau qüestiona tot l'entramat d'ajudes a dit que concedeixen a entitats catalanistes"

Assenyala que "aquesta resolució confirma irregularitats greus del govern municipal", i adverteix que "el PP espera que aquesta vegada s'assumisquen responsabilitats i s'atenga el dictamen de l'Antifrau".

Els governs de Ribó i el PSPV han donat més de 400.000 euros d'ajudes a dit, sense procediments de pública concurrència, a entitats catalanistes que no respecten els senyals d'identitat de la Comunitat Valenciana.

La portaveu del PP insisteix en la necessitat de modificar l'Ordenança General de l'Ajuntament de València i els seus Organismes Públics que regula les subvencions per a impedir que reben fons municipals entitats que no compleixen amb l'Estatut d'Autonomia i que no respecten els senyals d'identitat de la Comunitat Valenciana.

Destacats