El PP reclama una actuació immediata en el pàrquing de Tres Creus: "Ha de ser un espai segur i en condicions"

Presentarà una moció perquè el govern municipal exigisca a la concessionària del pàrquing la neteja, adequació i rehabilitació del pàrquing, "convertit en niu de robatoris i fem"

Guardar

El regidor del Grup Popular a l'Ajuntament de València Carlos Mundina
El regidor del Grup Popular a l'Ajuntament de València Carlos Mundina

Els regidors del Grup Municipal Popular, Carlos Mundina i Marta Torrado, han anunciat que presentaran una sèrie d'iniciatives respecte al mal estat del pàrquing situat en Tres Creus a l'altura de l'Hospital General i han exigit al govern de Ribó una actuació immediata per a rehabilitar i endreçar el pàrquing.

"Hi ha un clar desistiment de funcions del govern municipal, que no ha actuat per a evitar la degradació del pàrquing, convertit en niu de robatoris i fem" ha afirmat Mundina. "El senyor Grezzi està més preocupat a declarar la guerra a vehicle privat i a afonar el servei de transport públic, que a exigir que espais com aquest tinguen les condicions adequades i no es convertisquen en un focus d'insalubritat i on els ciutadans no poden deixar tranquil·lament els seus vehicles per por dels robatoris", ha afegit.

Per això, Mundina ha anunciat que el Partit Popular registrarà una moció per a exigir al govern de Compromís i PSPV al fet que s'inste la concessionària a solucionar els problemes que hi ha en el pàrquing. "Si anaren responsables no deurien ni d'esperar al debat de la moció del PP i solucionar immediatament aquesta situació per a garantir que l'espai estiga en condicions i siga segur".

D'altra banda, la regidora del PP, Marta Torrado, ha anunciat una bateria de preguntes a Benestar Social per a saber en quines condicions estan les persones sense llar que estan dormint ací. "Volem saber si la regidoria coneixia aquesta situació i si se'ls ha oferit a aquestes persones algun tipus d'assistència o recursos perquè puguen dormir en condicions dignes. Són moltes les persones sense llar en aquesta ciutat i el govern d'esquerres ha d'oferir-los una solució".

Arxivat a:

Destacats