El PP reclama solucions per a acabar les obres en el carrer Liñan i no perjudicar als veïns de la zona

El PP assegura que el Govern de Ribó i PSOE van poder donar una solució en 2016 a la finca paralitzada amb la modificació del PEP de Ciutat Vella

Guardar

El regidor del Grup Popular a l'Ajuntament de València, Carlos Mundina
El regidor del Grup Popular a l'Ajuntament de València, Carlos Mundina

El regidor del Grup Popular a l'Ajuntament de València, Carlos Mundina, ha reclamat hui solucions al Govern de Ribó i PSOE per a poder finalitzar les obres del carrer Liñan incloses en la reforma de l'entorn del Mercat Central. Les tanques d'una finca en obres, paralitzades des de fa temps, impedeix que s'acabe la reurbanització en aquest tram.

El regidor del PP, Carlos Mundina, s'ha reunit amb veïns de la zona per a conéixer la situació i ha assenyalat que estan molt preocupats perquè les obres avancen i finalitzaren de manera incompleta per l'abandó municipal. "Cal donar-li una resposta als comerços d'aquest carrer i acabar les obres sense deixar una franja de la mateixa per acabar, ja que ho impedeix la tanca de la finca en obres, a més de buscar una solució per a finalitzar el futur hotel".

Les diferències de criteri entre Ajuntament de València i Conselleria de Cultura manté obert un litigi que segueix sense solució, "però al marge de buscar la solució, la qual cosa ha de fer el Govern de Ribó i PSOE és donar una eixida a les obres de rehabilitació retirant la tanca per a poder finalitzar-la mentre es busca la millor solució perquè puguen prosseguir les obres".

El regidor del PP, Carlos Mundina, assegura que el Govern de Ribó i PSOE van poder donar una solució en 2016 a la finca paralitzada amb la modificació del PEP de Ciutat Vella, "però van deixar passar una oportunitat en revisar el planejament per a donar la solució definitiva a l'immoble".

 

 

Arxivat a:

Destacats