El PP proposa un Pla d'ajudes a la maternitat per a dones menors de 35 anys

Guardar

La portaveu d'Igualtat del GPP en Les Corts, Marisa Mezquita
La portaveu d'Igualtat del GPP en Les Corts, Marisa Mezquita

La portaveu d'Igualtat del GPP en Les Corts, Marisa Mesquita, ha exigit hui al Consell que "engegue una Pla d'ajudes per al foment de la natalitat a la Comunitat Valenciana".

La diputada popular ha assegurat que "des del GPP hem demanat a través de les esmenes als pressupostos de la Generalitat Valenciana per al pròxim any que es destinen més recursos del Consell per a fomentar la conciliació familiar en el nostre territori".

Així, Marisa Mesquita ha denunciat que "la conciliació familiar i el foment de la natalitat no està entre les prioritats del Consell de Puig i Oltra i per aquesta raó des del GPP hem presentat una bateria d'esmenes encaminades a donar solució a aquesta falta de gestió i que afecten a tots els àmbits de ela conciliació".

"Demanem un Pla d'Ajudes específic dotat amb un milió d'euros per a fomentar la natalitat en dones menors de 35 anys amb l'objectiu que no posposen el seu dret a exercir la maternitat per falta de recursos econòmics".

A més, la diputada popular ha assenyalat que "aquest pla d'ajudes ha d'estendre's també a menors embarassades.

La portaveu d'Igualtat del GPP ha anunciat també que "hem presentat una esmena perquè es destinen 2,5 milions per a afavorir la conciliació familiar. Menys paraules boniques i ben sonants i més gestió. Per això demanem que s'engeguen ajudes de debò perquè les famílies valencianes puguen conciliar sense necessitat de renunciar a res".

En aquest sentit, Mesquita ha assegurat que "cal engegar plans de formació per a la reorientació professional i inserció laboral de dones provinents dels sectors més afectats després de la crisi post Covid-19".

 

Arxivat a:

Destacats