El PP diu que el silenci de Puig davant el qüestionament de Sánchez de la llei LGTBI "evidència la seua covardia i submissió"

Guardar

bellver
bellver

El portaveu de campanya del PPCV, Jorge Bellver, ha assegurat aquest divendres que "el silenci" del cap del Consell, Ximo Puig, davant el president del Govern, Pedro Sánchez, que "ha posat en qüestió la llei LGTBI valenciana", ha deixat en evidència "la seua covardia i submissió".

"Puig va fer bandera d'una llei que ara el seu propi cap esmena", ha assenyalat Jorge Bellver després de l'obertura d'una comissió bilateral Govern-Generalitat per la llei LGTBI aprovada per les Corts Valencianes l'any passat, "i com sol ocórrer, Puig desapareix i no dóna la cara".

Bellver ha recordat que al candidat socialista "sempre li ha faltat temps per a criticar l'actuació del Govern quan ha recorregut a aquest procediment en apreciar discrepàncies en casos com el decret llei de plurilingüisme, la valoració de la dependència, la llei de funció social de l'habitatge o la llei de creació d'À Punt, entre altres normes aprovades pel Consell del Titànic".

Segons Bellver, "a Puig, el seu tan esbombat compromís amb els valencians se li acaba quan el seu cap Sánchez li dóna un toc d'atenció, perquè en realitat a Ximo Puig només li importa la seua supervivència dins del seu propi partit".

"Ho ha demostrat en casos com el finançament autonòmic o l'aigua i ara ho torna a fer", ha recordat. Així, ha assenyalat que ha passat d'exigir un canvi de model de finançament per a la Comunitat Valenciana a un Govern com el de Rajoy que "treballava en això", a "un silenci més que còmplice quan Pedro Sánchez va decidir que els valencians no tenien dret a millorar els ingressos que rep de l'Estat".

"El mateix ocorre quan es parla d'aigua i el seu company de partit García-Page, amb la cobertura de Sánchez, diu que els valencians no tenim dret a un recurs vital com és l'aigua, un recurs que és de tots i que és bàsic per a vertebrar Espanya", li ha retret.

D'igual manera, ha assenyalat que "se li veu incòmode quan se li demana un posicionament sobre la unitat d'Espanya i pols dels independentistes catalans". "En definitiva, Puig és un polític covard i esgotat que ja ha aconseguit el que buscava, que no és una altra cosa que ser expresident. I la resta li és igual", ha postil·lat.

Arxivat a:

Destacats