El PP diu que "a Oltra no li queda un altre camí que dimitir" després que el jutge demane imputar-la pel cas del seu ex

Guardar

La síndica del PP en Les Corts i secretària general del PPCV, M. José Catalá, ha afirmat aquest divendres que a la vicepresidenta i consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, "no li queda un altre camí que la dimissió".

Així ha valorat la petició del Jutjat d'Instrucció 15 de València que el TSJCV impute a Oltra (Compromís) pel cas dels abusos sexuals del seu exmarit a una menor tutelada.

"És molt greu i espere que Puig i Oltra siguen coherents en el que molts anys han demanat. Saben el que han de fer i quin és el camí, i cal assumir-lo d'una vegada. Si Oltra és imputada, ha de dimitir i deixar les seues responsabilitats al capdavant del govern valencià. L'assumpte és molt greu de gestió seua", ha urgit en un comunicat.

I és que Catalá ha defensat que "per dignitat, coherència i respecte a la institució que representa, Mónica Oltra està inhabilitada per a seguir al capdavant de les polítiques socials i de menors de la Comunitat Valenciana".

Per tant, ha exigit al 'president' de la Generalitat i líder del PSPV, Ximo Puig, que "deixe de mirar cap a un altre costat i assumisca les responsabilitats polítiques" davant "l'escàndol polític més greu en els últims anys, que no es pot quedar sense que hi haja responsabilitats polítiques".

La 'número dos' del PPCV ha assegurat que confia en la justícia per a arribar "fins al final d'aquest assumpte, que és una xafogor per a tots els valencians: Ara és el moment que s'aplique les línies roges que Oltra exigia als altres quan estava en l'oposició o en altres casos com va ser el cas del centre de menors de Sogorb" (Castelló).

Destacats