El PP denuncia que les fogates continuen en els habitatges ocupats de Benimàmet sense que l'Ajuntament adopte cap mesura

Guardar

catala-pp
catala-pp

Els veïns de Benimàmet han advertit de nou al Grup Popular que continuen fent "fogates perilloses" als patis interiors dels habitatges ocupats il·legalment del carrer Felipe Valls que posen en risc als veïns de les cases confrontants.

Reclamen una solució urgent abans que s'hagen de lamentar algun sinistre que provoque danys materials o a les persones.

Ferrer San-Segundo: "A vegades demà és tard, i responsables de les tragèdies són també els qui, havent d'evitar-les, romanen passius sense atallar un perill evident. Que no hàgem de lamentar-ho".

El Grup Popular va demanar en una moció al Ple, que va ser rebutjada per Compromís i PSPV, que es creara un servei d'informació i protecció dels drets contra l'ocupació il·legal ('oficina antiokupes'), amb línia telefònica gratuïta, per a assessorar, i col·laborar, amb els propietaris i comunitats de veïns.

El govern de Ribó i el PSOE també va votar en contra d'una proposta del PP en el Consell de Districte de Pobles de l'Oest la creació d'una reguarda fixa de la Policia Local en Benimàmet.

Destacats