El PP denuncia que l'Ajuntament de València ha recaptat 423.669 euros per multes de trànsit a veïns a Ciutat Vella

Els populars alerten que en quatre mesos Mobilitat ha realitzat prop de 50.000 propostes de sanció per entrar amb el vehicle a l'APR de Ciutat Vella

Guardar

Càmeres a Ciutat Vella
Càmeres a Ciutat Vella

El Partit Popular de València denúncia que l'Ajuntament de València ha recaptat 423.669 euros en només quatre mesos per multes a vehicles que han entrat a Ciutat Vella. La regidoria de Mobilitat ha proposat 49.725 sancions des del mes de gener, moment en què es va tancar al trànsit Ciutat Vella, i d'elles s'han tramitat 40.870 multes i han sigut ja notificades 39.812 sancions als infractors.

El regidor del Grup Popular, Carlos Mundina, ha assenyalat que "és evident que el Govern de Ribó i PSOE tenen un afany recaptatori i prova d'això és que en quatre mesos s'han ingressat ja més de 400.000 euros per les multes i s'han notificat al pagament prop de 40.000 multes".

Mundina ha demanat al Govern de Ribó i PSOE "que rectifique i anul·le les més de 7.000 multes interposades als conductors caçats per la cambra de l'accés nord a Ciutat Vella, la majoria d'ells repartidors, venedors i clients del Mercat Central, des de do s'ha demanat la seua anul·lació". De moment, la resposta de Grezzi és que no s'anul·laran.

El regidor del PP Carlos Mundina ha advertit que segons les dades de Mobilitat el mes d'abril (9.725 propostes) es va sancionar quasi al doble de vehicles que el mes de març (5.915 propostes). També al febrer (19.779) va créixer el nombre de multes sobre el mes de gener (14.426 multes).

"Això posa en evidència que les campanyes informatives no van funcionar i que molts veïns no són conscients de la limitació perquè han augmentat les sancions. Des del PP demanem menys multes i que es busquen alternatives al vehicle per a l'arribada al centre, perquè la realitat és que fins a 15 línies de l'EMT ha deixat d'arribar al cor de la ciutat amb el perjudici que això suposa per a comerciants i hostalers".

 

 

Destacats