El PP denuncia el retard en les obres del Palau de la Música: "Quasi tres anys sense data per a iniciar les obres"

El Grup municipal Popular denúncia el retard en les obres del Palau i demana al Govern municipal que es deixe d'improvisació i pose ja en marxa les obres

Guardar

Palau de la Música de València
Palau de la Música de València

El Partit Popular denúncia el retard de la licitació de les obres de rehabilitació del Palau de la Música, tancat des de 2019 a l'espera de la intervenció des de l'Ajuntament. Els Populars exigeixen a Ribó i PSOE que agiliten el procés per a poder tornar a la normalitat en el centre com més prompte millor. "El retard en les obres de recuperació del Palau de la Música demostra una vegada més el nul interés de Ribó pel referent cultural de la ciutat de València", ha lamentat la regidora Popular, Julia Climent.

El juny de 2019 es van desprendre uns reflectors acústics a la sala de concerts Maestro Rodrigo. L'estudi de l'estat de les instal·lacions va concloure amb la necessitat de dur a terme una intervenció integral en l'edifici per a garantir la seguretat dels seus usuaris. Una intervenció integral per a la qual encara no hi ha data. "El retard de la seua licitació és un nou pas arrere que continua incidint de manera negativa en el prestigi llaurat durant anys perquè són ja tres temporades sense activitat a les seues sales", ha explicat Climent.

La regidora ha recordat  "la lenta i improvisada gestió de Ribó i PSOE segueix sense donar una data de reobertura: s'ha perdut massa temps i cada dia que passa, sense activitat a l'auditori, s'està danyant la imatge del nostre Palau".

Els Populars assenyalen que la guerra oberta que manté el Govern municipal amb el Palau de la Música no sols afecta l'estructura del mític edifici. El Govern de Ribó i PSOE continua amb el traspàs de la Banda Simfònica Musical de València al Palau de la Música, arribant a incloure en els pressupostos d'aquest una partida destinada a cobrir les despeses de la Banda. En ells, destaca la creació, dins de l'estructura del pressupost, d'una nova àrea orgànica on es recull la previsió de determinades despeses per a quan s'incorpore reglamentàriament la Banda Simfònica Municipal de València, entre altres, per a l'adquisició d'instruments musicals per als seus membres.

La regidora Popular, Julia Climent, ha denunciat "la política de fets consumats que exerceix el Govern de Ribó i PSOE i exigeix que abandone la via de la unilateralitat i busque una solució dialogada amb la plantilla de la Banda Municipal".

Destacats