El PP denuncia el mal estat dels bol·lards del carrer Colón: "Donen mala imatge i són un perill"

Guardar

Carrer Colón de València
Carrer Colón de València

El regidor del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de València, Carlos Mundina, ha denunciat aquest divendres el "mal estat" dels bol·lards que hi ha al carrer Colón i que separen el carril de vehicles del carril per a autobusos i taxis.

"La majoria dels bol·lards que estan al final del carrer Colón està completament bolcats. Això no sols dona una pèssima imatge de la principal artèria comercial de la ciutat sinó que suposa un perill per a vehicles i motocicletes", ha advertit Mundina en un comunicat.

Davant aquesta situació, l'edil 'popular' ha exigit al regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, que "torne de vacances i procedisca a la reparació urgent dels bol·lards, ja que el seu mal estat suposa un perill per a la seguretat viària".

El Partit Popular ha reiterat la seua oposició a la remodelació que el govern de l'alcalde Joan Ribó va realitzar al carrer Colón, "convertint-la en una ratera i espantant el consum en els comerços de la zona a causa dels grans embossos que es produeixen en la zona en reduir els carrils per al vehicle privat".

"El nyap que ha fet Ribó i Grezzi al carrer Colón va a pitjor amb el mal estat dels bol·lards", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats