El PP demana al Consell un pla d'ajudes a Ucraïna i coordinació amb els Ajuntaments per a acollir refugiats

Caballero recorda que els ajuntaments "porten setmanes demandant al Consell actuacions, ja que se senten desbordats, però eixa resposta no arriba"

Guardar

El diputat del PPCV Juan Carlos Caballero
El diputat del PPCV Juan Carlos Caballero

El Grup Parlamentari Popular ha registrat una iniciativa a Les Corts en la qual sol·licita al Govern valencià un pla d'ajudes al poble ucraïnés per a pal·liar els efectes derivats de l'agressió russa, així com un pla de coordinació amb Ajuntaments i entitats locals per a acollir a refugiats.

El diputat Juan Carlos Caballero ha presentat aquesta iniciativa perquè s'adscriga a la comissió d'Assumptes Europeus de les Corts i ha recordat que els ajuntaments "porten setmanes demandant al Consell una resposta ràpida i clara, ja que se senten desbordats, però aqueixa resposta no ha arribat i falta agilitat a l'hora de tramitar les necessitats d'habitatge, escolarització o sanitàries".

"Des del PPCV demanem un pla d'ajudes a Ucraïna que siga clar, ràpid i eficaç. Puig no es pot limitar a aplicar en la Comunitat la doctrina Mollà, que és la dels anuncis buits i creure que ningú s'assabentarà del que ocorre", ha assenyalat.

Cavaller ha afirmat que la situació en la Comunitat "és crítica". "Tenim una inflació desbordada, amb la cistella de la compra, el gas, la gasolina i la llum sense deixar de pujar. Les classes mitjanes i treballadores i els autònoms viuen amb l'aigua al coll mentre el Consell no fa res. El Govern més nombrós i car de la història de la Comunitat està arruïnant als ciutadans. Demanem ajudes reals i agilitat", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats