El PP demana a Cantó que prenga mesures contra la diputada de Cs condemnada per injúries a Barrachina

Guardar

elena_bastidas
elena_bastidas

La portaveu adjunta del Grup Popular en les Corts, Elena Bastidas, ha demanat al Síndic de Ciutadans en Les Corts, Toni Cantó, que "prenga mesures contra la seua nova diputada Cristina Gavarda després que haja sigut condemnada per un delicte d'injúries greus amb publicitat contra Miguel Barrachina, president del PP de la província de Castelló i ara diputat en Les Corts".

Bastidas s'ha referit així a la condemna a Gavarda, que haurà de pagar 4.380 euros per injúries a Barrachina -en concepte de multa i d'indemnització per mal moral- a més de les costes. La hui diputada de Ciutadans va publicar en una xarxa social un fotomuntatge en el qual apuntava a Barrachina com imputat per corrupció, "una cosa completament falsa", segons han informat els 'populars' en un comunicat.

"La saba nova que diu representar Ciutadans debuta en Les Corts amb una condemna per injúries, per atacar a l'adversari polític amb falsedats i amb una mala intenció manifesta", ha indicat Bastidas.

Sobre aquest tema, la 'popular' ha dit que Cantó "ja tarda a condemnar l'actitud de la seua hui diputada, qui, advertida per Barrachina de les falsedats que havia abocat, es va negar a rectificar assenyalant que haguera sigut un 'suïcidi polític". "Sabia per tant que el que feia era difondre una falsedat i li va ser igual", ha afegit.

Els 'populars' han recordat que part de la condemna a Gavarda inclou l'obligació de publicar en la mateixa xarxa social la decisió de la sentència per a netejar l'honor de Barrachina.

"Cas de no adoptar cap mesura, es demostrarà que Ciutadans parla molt i fa poc i dóna pàbul a la difusió de mentides per a traure rèdit polític", ha indicat Bastidas, qui creu que la formació de Cantó debuta en Les Corts "de la pitjor manera si no rectifica i dóna exemple".

Arxivat a:

Destacats