El PP de València participa a la manifestació del camp a Madrid: "S'ha d'actuar ja"

El regidor del Grup Municipal Popular, Carlos Mundina, s'ha traslladat hui a Madrid en un dels autobusos habilitats per AVA

Guardar

El regidor del Grup Municipal Popular, Carlos Mundina
El regidor del Grup Municipal Popular, Carlos Mundina

El Partit Popular de la ciutat de València s'ha unit hui a la manifestació del camp que s'ha celebrat a Madrid i on s'han concentrat centenars de milers de persones de tota Espanya amb el lema "El món rural desperta" per a exigir al Govern de Pedro Sánchez "respecte cap al camp i cap als qui el mantenen viu, la fi dels greuges que pateixen des de diversos dels ministeris i, sobretot, un pla de xoc per a afrontar l'escalada imparable de costos de producció, agreujades ara per la invasió a Ucraïna.

El regidor del Grup Municipal Popular, Carlos Mundina, s'ha traslladat hui a Madrid en un dels autobusos habilitats per AVA per a participar en "aquesta marxa històrica". "Donem suport a les reivindicacions del camp perquè són ells, gràcies al seu esforç i sacrifici els qui fan possible que les famílies tinguen productes de qualitat en la seua nevera. Per això, no podem posar-nos de perfil i des del PP donem suport a les seues reivindicacions", ha assenyalat Mundina.

Mundina ha assenyalat que "la millor manera de cuidar i protegir el nostre medi ambient és cuidant i protegint els nostres agricultors. Lamentablement, l'esquerra que dirigeix València i la Comunitat fa tot el contrari. No podem imposar criteris mediambientals restrictius si no garantim un preu just pel producte que es cultiva. És moment de demanar al Govern dignitat i respecte als agricultors.".

El regidor ha recordat que en aquest moment el camp pateixen una pujada del 96% de l'energia respecte a fa un any, un 150% en fertilitzants i un 35% en pinso. "El govern ha de reaccionar i aprovar immediatament mesures extraordinàries per a alleujar l'escalada de costos de producció. Ha de realitzar inversions en modernització de regadius i no llevar ni una gota d'aigua al camp valencià".

 

Arxivat a:

Destacats