El PP critica que els accessos i passos del pont del Cuc de la Llum són un "parany" per a vianants i ciclistes

Guardar

PP Valencia Natzaret
PP Valencia Natzaret

El grup municipal del PP a l'Ajuntament de València ha criticat aquest dijous que els accessos i passeig del pont per als vianants del Cuc de la Llum, a Natzaret, s'han convertit "en un vertader parany per a vianants i ciclistes". Aquesta passarel·la uneix Natzaret amb el Grau i dóna també accés al cementeri.

El PP ha assenyalat que "la desaparició de més de 50 trapes de les arquetes, tant de la llum com del clavegueram, ha deixat la zona com un camp ple de buits, amb caigudes de prop de tres metres d'altura algun d'ells" i ha considerat que això suposa "un parany que podria ser mortal".

El regidor del PP Carlos Mundina ha assenyalat que "fa setmanes" que es coneix aquesta situació i ha censurat que "ningú ha pres mesures per a evitar possibles accidents". Així, ha lamentat "el lamentable estat en el qual es troben els accessos al pont per als vianants del Cuc de la Llum", pel qual "transiten diàriament nombrosos veïns dels Poblats Marítims".

"Hui, els accessos i el passeig obert fins al Grau i el cementeri del Grau s'han convertit, en estar obertes totes les trapes de clavegueram i llum, en un perillós parany per als vianants i ciclistes que utilitzen aquest accés per als vianants", ha insistit Mundina.

L'edil ha comentat que "han desaparegut més de cinquanta trapes tant de clavegueram com de llum, així com fanals, la qual cosa ha deixat ple de buits tot l'accés per als vianants que arriba a Natzaret" i ha ressaltat que "a la nit, amb molt escassa il·luminació en la zona, encara es converteix en un camí més perillós".

Carlos Mundina ha agregat que a més s'ha arrancat "una de les tanques que protegeix l'eixida de la passarel·la i el llit del riu" i ha afirmat que això "suposa un altre perill per als vianants que usen diàriament aqueix accés".

El representant del PP ha indicat que a aquest grup municipal "han arribat queixes dels veïns de Natzaret" per a donar a conéixer "l'actual estat de la passarel·la". "Porten setmanes denunciant la situació sense que l'Ajuntament haja pres mesures que eviten la inseguretat d'aquest accés per als vianants", ha exposat.

"PENSANT EN PROBLEMES INTERNS"

Mundina ha criticat que el govern local que conformen Compromís i PSPV "porta mesos pensant més en els seus problemes interns i en qui ix millor a la foto que a donar solucions als problemes que pateixen els ciutadans de València com demostra l'estat d'abandó de la passarel·la".

"Segons hem pogut saber, la mateixa Policia Local de València ha informat fa diverses setmanes de la situació després de les queixes dels veïns per l'estat dels accessos i el camí, sense que s'hagen pres mesures per a solucionar-lo. A més, la falta d'il·luminació a les nits pot provocar un accident que podria ser greu tant per a vianants com per a ciclistes", ha reiterat el regidor.

Destacats