El PP assenyala que són uns pressupostos "basats en la mentida i l'invent"

El portaveu d'Hisenda Rubén Ibáñez assenyala que els comptes presentats per a 2022 "donen igual perquè després mai les compleixen"

Guardar

El portaveu d'Hisenda del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez
El portaveu d'Hisenda del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez

El portaveu d'Hisenda del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez, ha assenyalat que "els pressupostos es basen en la mentida i l'invent".

Rubén Ibáñez ha realitzat una primera valoració respecte als pressupostos 2022 que ha registrat aquest matí el conseller Soler en les Corts que "el Botànic ha portat aquests pressupostos a la irrellevància. Què més dona els números que presenten si després no els compleixen perquè porten sis exercicis incomplint els seus propis pressupostos, inventant-se els comptes".

El portaveu popular ha indicat que "aquest Consell fa els comptes des de les despeses, però no es fixa en els ingressos. El conseller Soler ha anunciat que, al típic fons reivindicatiu de 1.336 milions, enguany se li afig un altre més fins als 2.300 milions. Què més es poden inventar".

Per a Ibáñez "estem davant un govern esgotat, sense idees i que ho deixa tot en mans de la mentida i l'invent. La vida dels valencians val molt més que uns comptes falsos. Els valencians no estan ni per a mentides ni per a invents".

Finalment, Ibáñez ha conclòs que "no han aconseguit aprovar aquests pressupostos en el temps que marca la llei, incapaces de negociar uns pressupostos sense que tots ens assabentem dels crits entre els membres un Consell trencat. El Botànic està esgotat i es comuniquen a colp de portades, havent de posar una comissió de mediació pel mig".

 

 

Destacats