El grup parlamentari Compromís tria a Fran Ferri com a Síndic i a Aitana Mas, Juan Ponce i Mònica Àlvaro com a portaveus adjunts

Guardar

Fran Ferri
Fran Ferri

El grup parlamentari Compromís ha mantingut este matí a Les Corts una reunió per a preparar la sessió constitutiva de la X Legislatura, que tindrà lloc demà al parlament valencià.

Els diputats i diputades han triat la direcció del grup per esta nova legislatura. Així Fran Ferri tornarà a ser el Síndic del grup i els portaveus adjunts seran Aitana Mas, Juan Ponce i Mònica Àlvaro.

De la mateixa manera el grup parlamentari Compromís ha proposat a Enric Morera per a la presidència de les Corts Valencianes. Ferri ha afirmat que “sobre tot el que volem és seguir parlant de polítiques i com ja ha dit la nostra vicepresidenta, Mónica Oltra, volem parlar molt del què”.

“Serà molt important que de cara al futur i de cara a eixe nou Pacte del Botànic tinguem clares moltes coses perquè després de la moció de censura i canvi de govern a l’Estat, de poc ens ha servit als valencians i valencianes respecte als nostres principals problemes: la falta d’un nou sistema de finançament, el reconeixement del deute històric i les inversions en la nostra terra. Per tant considerem molt important que es vincule el Pacte del Botànic a allò que vagen a votar els diputats i diputades valencianes al Congrés en la solució d’eixos problemes, en el finançament de la dependència, o en el dret civil, entre altres qüestions”, ha conclòs Fran Ferri.

Arxivat a:

Destacats