El GPP secunda que la Comunitat Valenciana es denomine tal com marca l'Estatut i rebutja la reciprocitat de mitjans de comunicació en llengua catalana

Guardar

La portaveu del PPCV en la comissió d'À Punt, Verónica Marcos, i el diputat Luis Martínez
La portaveu del PPCV en la comissió d'À Punt, Verónica Marcos, i el diputat Luis Martínez

El Grup Parlamentari Popular ha anunciat hui el seu vot a favor de la presa en consideració de la Proposició No de Llei sobre la denominació de la Comunitat Valenciana en els mitjans de comunicació en assegurar que "és encertada i oportuna després dels que està ocorrent en els últims temps en els quals s'està mercadejant amb la denominació de la nostra terra, amb la nostra llengua i amb els nostres senyals d'identitat".

En aquest sentit, la portaveu en la comissió d'À Punt, Verónica Marcos ha afirmat que "des del Partit Popular ja estem farts de les faltes de respecte a la Comunitat Valenciana, tant des de dins com des de fora de la Comunitat Valenciana".

Marco ha recordat que "el nostre Estatut d'Autonomia és clar i la denominació que contempla és Comunitat Valenciana i no altra i cal complir la Llei. El que és molt trist és que hi haja grups polítics en Les Corts que vagen en contra del nostre Estatut. Estem farts que es falte al respecte a la nostra terra i als nostres senyals d'identitat".

Marcos ha denunciat que "es comença per canviar la denominació de la nostra terra i s'acaba per convertir la nostra terra en un apèndix de Catalunya a favor de l'independentisme".

Per part seua, el diputat popular Luis Martínez ha anunciat en la comissió d'À Punt, que "des del GPP no oposem rotundament a la Proposició No de Llei que s'ha debatut hui i en la qual es pretén la reciprocitat de mitjans de comunicació en llengua catalana".

Martínez ha afirmat que "amb aquesta proposició l'única cosa que és pretendre és fer un altre pas cap a eixa entelèquia que els partits que sustenten al Consell tenen dels Països Catalans".

"Eixa és el seu full de ruta i ho fan seguint el deixant dels partits independentistes catalans. Primer en l'educació i ara amb els mitjans de comunicació i des del GPP no serem còmplices".

Arxivat a:

Destacats