El GPP demana que Les Corts donen suport a la modificació del Codi Penal i que la presó permanent revisable s'aplique al supòsit d'ocultació del cadàver

Catalá afirma que "es tracta d'una modificació molt senzilla des del punt de vista legislatiu però molt valuosa per a la societat"

Guardar

La Síndica del Grup Popular en Les Corts, Mª José Catalá, s'ha reunit amb la mare de Marta Calvo, Marisol Burón, i amb Elena Bastidas
La Síndica del Grup Popular en Les Corts, Mª José Catalá, s'ha reunit amb la mare de Marta Calvo, Marisol Burón, i amb Elena Bastidas

La síndica del Grup Popular en Les Corts, M. José Catalá, s'ha reunit amb la mare de Marta Calvo, Marisol Burón i ha anunciat que el GPP ha presentat una PNL en Les Corts per a instar el Govern d'Espanya a la modificació del Codi Penal.

En la reunió amb Marisa Burón també han sigut presents la portaveu adjunta del GPP, Elena Bastidas i la diputada popular, Verónica Marcos.

La síndica del GPP ha assenyalat que "és fonamental que es modifique el Codi Penal perquè s'establisca la presó permanent revisable en els supòsits en què la persona que ha comés l'homicidi oculte el cadàver i en el cas que siga reincident".

Així, Catalá ha recordat que "la setmana vinent es debatrà en el Congrés dels Diputats una proposta del PP perquè es duga a terme aquesta modificació del Codi Penal i esperem el suport de totes les forces polítiques".

"Aquesta modificació tan necessària respon al sol·licitat per uns pares que ens han mobilitzat. Per aquesta raó, hem presentat una iniciativa en Les Corts perquè s'inste el govern d'Espanya fer aqueixa modificació", ha asseverat Catalá.

La síndica del GPP ha afirmat que "no podem quedar-nos aliens a aqueixa realitat, no podem fer un pas arrere, ni tancar els ulls i les oïdes a una realitat que requereix una modificació del codi penal, que és senzilla per al legislatiu però molt valuós per a la societat".

"Aquestes famílies mereixen que tota la societat valenciana i espanyola faça aqueix pas al capdavant. El dimarts que ve la votarem afirmativament en el Congrés dels Diputats i ací tramitarem aqueixa PNL instant a la Generalitat Valenciana que s'adherisca a aqueixa sol·licitud de modificació del Codi Penal".

Destacats