El Govern diu que a l'abril es "multiplicarà per tres" l'arribada de vacunes

Guardar

vacunas covid
vacunas covid

La portaveu del Govern, María Jesús Montero, ha assegurat aquest dimarts, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, que a l'abril es multiplicarà "per tres" l'arribada de vacunes contra el coronavirus, si bé ha demanat intensificar les mesures de prevenció enfront de la Covid-19.

I és que, tal com ha detallat, en els últims dies l'evolució dels contagis "no és tan bona com ens agradaria" i, de fet, en algunes comunitats autònomes la incidència acumulada a set dies continua augmentant.

"Si no corregim aquesta tendència podem tornar a escenaris ja coneguts en anteriors ones", ha advertit, per a recordar que el control de la pandèmia "depén de l'actitud de cadascun i de la responsabilitat amb la qual s'afronten els moviments i interaccions socials".

Dit això, Montero ha destacat el "bon ritme" que està tenint la campanya de vacunació, si bé ha insistit que encara no s'ha arribat a una fase de relaxació enfront de la Covid-19. "No podem permetre'ns cap mena de descuit", ha resolt.

Destacats