El Govern de Ribó i PSOE rebutgen la moció per a donar una solució urgent al "pàrquing fantasma" de Tres Creus

Els populars exigien la neteja, adequació i posada en servei de la totalitat de l'aparcament

Guardar

El regidor del Grup Popular a l'Ajuntament de València Carlos Mundina
El regidor del Grup Popular a l'Ajuntament de València Carlos Mundina

El Govern de Ribó i PSOE no buscaran solucions per al pàrquing fantasma de Tres Creus que fa anys que està abandonat i convertit en niu de robatoris i fem. El PP porta des del mes passat exigint solucions al Govern de Ribó i PSOE després de l'alerta de la situació de veïns i usuaris. Ribó i els seus socis del PSOE descarten que l'Ajuntament intervinga amb urgència i seguirà el pàrquing fantasma en la situació d'abandó.

La moció presentada pel regidor del PP, Carlos Mundina, rebutjada per Ribó i PSOE demanava que "l'Ajuntament de València, amb caràcter urgent, requerisca a l'actual concessionari del pàrquing de Tres Creus la neteja, adequació i posada en servei de la totalitat d'aquest".

També es reclamava que de no fer els deures l'empresa concessionària del pàrquing municipal "alternativament i subsidiàriament, i per al cas que l'actual concessionari no adopte les mesures exigides per al manteniment, conservació i la prestació del servei públic d'estacionament en subsol, s'inicien els tràmits per a la resolució de la concessió administrativa, i es recupere la possessió d'aquest, amb la finalitat de traure una nova licitació pública i que com més prompte millor s'òbriga novament al públic".

"Hi ha un clar desistiment de funcions del govern municipal, que no ha actuat per a evitar la degradació del pàrquing, convertit en niu de robatoris i fem" ha afirmat el regidor Mundina, qui afig que "ha d'intervenir-se l'aparcament i de no fer-ho la concessionària, fer-ho l'Ajuntament d'urgència per a donar solució a usuaris i veïns".

"El senyor Grezzi està més preocupat a declarar la guerra a vehicle privat i a afonar el servei de transport públic, que a exigir que espais com aquest tinguen les condicions adequades i no es convertisquen en un focus d'insalubritat i on els ciutadans no poden deixar tranquil·lament els seus vehicles per por dels robatoris", ha afegit.

Arxivat a:

Destacats