El DOGV fa oficial el retorn de María Oliver com a assessora de Dalmau

La reincorporació es produeix després d'un nou arxivament d'una causa nascuda d'una denúncia del PP

Guardar

Maria Oliver UP
Maria Oliver UP

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica aquest dijous el nomenament de María Oliver (Unides Podem) com a assessora del vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, després de l'arxivament de la causa per la qual va ser processada per un conveni subscrit quan era regidor de València en Comú a l'Ajuntament de València.

Oliver va dimitir el mes de novembre passat com a assessora d'Assumptes Generals de la Vicepresidència segona per a dedicar-se a la defensa de la seua innocència davant una denúncia del PP pel conveni subscrit per a realitzar el mapa escolar de València.

El jutjat va decretar el sobreseïment provisional i arxivament de la causa en la qual figurava com processada l'exregidora i exresponsable d'Educació després que cap de les acusacions (Fiscalia i PP) presentara escrit de qualificació contra ella en relació amb el conveni subscrit entre l'administració local i la Universitat de València (UV) per a estudiar el sistema educatiu.

Dalmau, també de Unides Podem, va expressar la seua satisfacció a través d'un comunicat en el qual va destacar que "sempre" ha cregut en la innocència de Maria Oliver. "Ara és també motiu d'alegria pel que aporta la seua vàlua professional a l'equip", va manifestar.

Per part seua, Oliver va agrair a Dalmau el seu suport i va manifestar que continuarà la tasca tècnica que va començar al setembre en secretaria autonòmica d'Habitatge i Funció Social. Va mostrar el seu "compromís amb la construcció d'una societat més justa i igualitària", alguna cosa que "requereix una implicació bé siga directament en política, fent treball tècnic o bé com a activista".

Arxivat a:

Destacats