El Consell aprova la concessió d'una subvenció per import d'un milió d'euros per a la inserció laboral de dones víctimes de la violència de gènere

El Ple ha autoritzat un conveni entre Labora i l'Associació ALANNA per a l'exercici 2022

Guardar

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra
La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre Labora i l'Associació ALANNA pel qual es destinaran 1.061.350 euros a la inserció laboral de dones víctimes de la violència de gènere.

Aquest acord s'emmarca dins del programa de 'Formació i Inserció per a Dones Víctimes de Violència de Gènere o tràfic i explotació sexual amb el compromís de contractació' inclòs en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançada per la UE a través de Next Generation EU.

En concret, el conveni contempla l'atenció personalitzada a 57 dones a través d'itineraris integrats d'inserció social i laboral. En tots els casos es té en compte tant les necessitats específiques de cada dona com el seu punt de partida, amb la fi última de millorar la seua ocupabilitat i promoure la seua inserció professional en llocs de treball vacants, amb els quals s'haja pactat el corresponent compromís de contractació.

El conveni entrarà en vigor des del moment de la seua signatura i la seua vigència s'estendrà fins al 31 de desembre de 2022.

Destacats