El Consell amplia el nombre de municipis que poden rebre ajudes per pèrdua de béns de primera necessitat per la DANA

Guardar

Playa DANA Gota Fría EP
Playa DANA Gota Fría EP

El Consell ha aprovat modificar el Decret de 20 de setembre pel qual s'aproven les bases reguladores i del procediment de concessió directa d'ajudes urgents per a pal·liar la pèrdua de béns de primera necessitat de les persones físiques, produïda pel temporal d'intenses pluges, fenòmens costaners i vents ocorregut en la Comunitat Valenciana entre l'11 i el 14 de setembre de 2019.

Aquesta modificació comporta la incorporació de municipis afectats pel temporal que no figuraven i s'obri un nou termini perquè les persones ara incloses en l'àmbit d'aplicació del decret puguen sol·licitar les ajudes, segons ha informat la vicepresidenta, Mónica Oltra.

A la província d'Alacant podran beneficiar-se de les subvencions els municipis d'Alcocer de Planes, Alfafara, Agres, Almudaina, Beniarrés, Benillup, Gaianes, l'Orxa i Plans.

A la província de València els municipis que podran acollir-se a aquest decret són Canals, Vallada, Bèlgida, Benissoda, Carrícola, El Palomar i Sempere.

Aquest decret estableix que el seu objecte és la concessió d'ajudes a les persones físiques l'habitatge de les quals es troba en alguna de les zones dels municipis afectats pel temporal dels passats 11, 12, 13 i 14 de setembre.

El termini de quinze dies previstos en el Decret del Consell comptarà, per a les noves persones beneficiàries incorporades en aquest decret, des de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Destacats