Educació es posa a la disposició de l’alumne que va patir un contratemps ahir en un bus escolar, i de la seua família, per si estimen oportú reclamar danys a l’empresa

Guardar

Interior d'un autobús
Interior d'un autobús

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació s’ha posat a la disposició de l’alumne que va patir ahir un contratemps en un autobús de transport escolar, així com de la seua família, i els ha oferit assessorament legal “en cas que estimen oportú reclamar alguna classe de danys a l’empresa”.

Des de la Conselleria s’han posat en contacte amb la família de l’alumne i se’ls ha oferit “suport emocional i acompanyament” a través de psicòlegs especialitzats, al mateix temps que s’han posat a la seua disposició per a acompanyar-lo i han contactat amb el seu centre educatiu, el CEE La Encarnación de Torrent. Tant l’alumne com la seua mare es troben en bon estat, segons s’ha confirmat a la Conselleria.

Així mateix, des de la Conselleria d’Educació es continua tramitant l’expedient de penalitats a l’empresa pels incidents registrats des de l’inici de curs, circumscrit a determinades rutes de la província de València. Per a l’expedient ja s’ha recaptat informació de la Direcció Territorial de València; la Inspecció; els mateixos centres, i la Policia, i es prosseguix amb el procés. De la resolució de l’expedient de penalitats es prendran les decisions oportunes.

Finalment, des de la Conselleria d’Educació s’ha sol·licitat també a l’empresa de busos un informe del que va succeir ahir.

Destacats