La Diputació de València mediarà per a buscar solucions d'internet als pobles sense accés a fibra òptica

Guardar

El diputat provincial d'Innovació, Administració Electrònica i Fons Europeus, Juan Ramón Adsuara, ha mantingut una jornada de treball amb representants de Telefónica
El diputat provincial d'Innovació, Administració Electrònica i Fons Europeus, Juan Ramón Adsuara, ha mantingut una jornada de treball amb representants de Telefónica

El diputat provincial d'Innovació, Administració Electrònica i Fons Europeus, Juan Ramón Adsuara, ha mantingut una jornada de treball amb representants de Telefónica, per a “aportar solucions concretes als municipis amb dificultats per a accedir a internet per no tindre cobertura de fibra òptica”.

“La tecnologia actual -continua Adsuara- permet portar internet als llocs on no arriba la fibra òptica, ja siga per la seua situació geogràfica, la seua orografia o altres dificultats tècniques, a través de diferents solucions que oferix el sector de les telecomunicacions”.

Així, i amb l'objectiu de “donar respostes personalitzades a les necessitats de cada ajuntament afectat, des de la Diputació organitzarem trobades en els quals els assessorarem per a eliminar la bretxa que suposa el no tindre una connexió de garanties”, indica el diputat d'Innovació.

A estes trobades de treball es desplaçaran, a més del propi diputat Adsuara, tècnics de l'àrea d'Informàtica de la Diputació de València. Així mateix, estaran presents representants de Telefónica, la qual s'ha compromés a cobrir una cobertura del 99% en tots els municipis de la província, ja siga per fibra òptica bé, 5G Plus o satèl·lit.

“Promovent un accés de qualitat a internet promovem també la lluita contra la despoblació, que és un dels eixos d'actuació d'este equip de govern, i que resulta fonamental per a aconseguir el nostre objectiu principal: que la ciutadania tinga accés a servicis de qualitat, independentment que visca en una gran ciutat o al poble més xicotet de la província”, conclou Juan Ramón Adsuara. 

Destacats