La Diputació de València distribueix més d'1,2 milions d'euros en ajudes del programa 'Impulsem Turisme' 2023

Guardar

Cofrents
Cofrents

La Diputació de València ha publicat hui en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) la concessió de subvencions del programa Impulsem Turisme 2023, per un valor total d'1.219.949 euros.

Es tracta de quatre línies d'ajudes econòmiques del programa provincial anual desenvolupat pel Centre de Turisme de la corporació provincial, pressupostat en 1,9 milions d'euros enguany, que té com a objectius generals la creació de productes turístics i la promoció turística; accions de promoció, creació, manteniment i millora d'infraestructures turístiques; així com el suport a les entitats del sector.

El diputat de Turisme, Pedro Cuesta, ha destacat que aquest programa "tracta de contribuir a l'esforç que realitzen els municipis i les entitats de la província per a incrementar la dinamització i l'impuls del turisme en el nostre territori".

Així, el BOP recull que la Diputació ha distribuït 594.501,97 euros entre municipis que no tenen reconeguda la condició de "municipi turístic", per a la realització projectes i accions de promoció turística; i 18.000 euros entre entitats locals menors, per a projectes i accions de promocions turístiques.

Unes altres de les subvencions aprovades són les dirigides a municipis menors de 3.000 habitants per a inversió en infraestructures i equipaments de recursos turístics, que ascendeixen a un total de 407.447,87 euros; i les destinades a associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre per a projectes i accions de promoció turística, per un import global de 200.000 euros.

Aquestes quatre línies d'ajudes econòmiques se sumen a les dues aprovades el mes de juliol passat, per un import global de 275.148 euros, destinades a mancomunitats i a organitzacions representatives del sector turístic.

Destacats