La Diputació de València ajudarà a Torrent i Massanassa a desenvolupar els seus principals projectes

El president de la Diputació visita els dos municipis de l'Horta Sud en el marc del seu recorregut per la província per a conéixer les necessitats dels consistoris, així com les millores que estan realitzant amb inversions de la corporació provincial

Guardar

 El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, durant la seua visita a Torrent
El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, durant la seua visita a Torrent

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha visitat este divendres Torrent i Massanassa per a conéixer de primera mà les necessitats dels dos municipis de l'Horta Sud, així com les millores que estan realitzant amb inversions de la corporació provincial. “La Diputació està a la disposició dels 266 municipis de la província; ajudar als pobles més xicotets, perquè són els que més ho necessiten, no està renyit amb fer-ho també amb la resta”, ha esgrimit.

A més, Mompó ha explicat que vol recórrer tots els pobles per a “poder conéixer en profunditat el territori i prendre les decisions de la millor forma possible”. Igualment, ha destacat que "els alcaldes de la província estan prioritzant les necessitats dels seus municipis i és molt gratificant veure com van prenent forma els projectes".

Ampliació Ciutat de l’Esport a Torrent

El president de la Diputació de València ha mostrat la seua disposició per a posar-se a treballar ja en l'ampliació de la Ciutat de l’Esport de Torrent. Un projecte “ambiciós i realista”, que requerix el treball conjunt d'Ajuntament, Diputació i Generalitat. “Les tres administracions estem alineades, volem treballar pel bé de la ciutadania i Torrent serà un gran exemple”, ha destacat Mompó.

Per part seua, l'alcaldessa de Torrent i diputada provincial, Amparo Folgado, ha detallat que l'ampliació d'este espai esportiu comptarà amb “una piscina a l'aire lliure, un pavelló i diferents pistes per a augmentar l'oferta esportiva i facilitar l'accés a esta pràctica”. Folgado també ha agraït la visita de Mompó “no sols com a alcaldessa, sinó també com a torrentina perquè tenim un president que s'acosta als municipis i als veïns per a escoltar les demandes i saber com s'està duent a terme la consecució de les mateixes”.

Nou edifici municipal a Massanassa

Per altra banda, el president de la Diputació de València ha visitat a Massanassa el solar que l'ajuntament va adquirir en 2021 i que ara, gràcies al Pla Obert d’Inversions de la Diputació, es convertirà en un edifici per a albergar diferents dependències municipals.

Segons ha explicat l'alcalde i diputat provincial, Paco Comes, “hi haurà un local d'assaig per a la banda de música, una altra part estarà destinada a la Policia Local, perquè cal augmentar la seguretat davant el creixement del municipi, i un tercer espai es dedicarà segurament a Urbanisme per a donar un millor servici a la ciutadania”.

De la mateixa manera que la seua homòloga torrentina, Comes ha valorat positivament la visita de Mompó perquè li ha pogut explicar in situ a què es dedicarà els diners del Pla Obert d’Inversions. En la legislatura anterior, Massanassa va rebre 1.410.000 euros i en esta, la quantitat ascendix a 1.820.000 euros, dins de l'increment generalitzat per als 264 ajuntaments beneficiaris del major programa inversor de la història de la Diputació.

Destacats